Startweekend 1 en 2 september

Op zaterdag 1 september en zondag 2 september is het feest in de Oranjekapel. We vieren als Kerk op Zuilen de start van een nieuw seizoen. Dit doen we met elkaar als gemeente maar we willen ook graag mensen uit de omgeving van de Oranjekapel uitnodigen dit samen met ons te doen.

Wat staat er op het programma?

Zaterdag 1 september

11.00 – 15.00, locatie: Oranjekapel   

  • Inzameling voor de kledingbank ‘Zending over Grenzen’ en voedselbank in Zuilen en Ondiep. Heb je thuis nog kleding liggen wat je niet meer draagt of nog een paar boodschappen over? Kom het langs brengen!   Meer weten over deze stichtingen? Kijk op: http://voedselbankutrecht.nl/  en voor meer informatie over de kledingbank: www.zendingovergrenzen.nl
  • Muziekprogramma en een stukje geschiedenis. Wist jij dat op de plek van de Oranjekapel vroeger een grote kerk stond? En dat de toren daar als enige van over is? Vanaf 11.00 uur kan je iets meer leren over de geschiedenis van de Oranjekapel en zijn er verschillende optredens op het orgel, piano, harp, viool of een combinatie hiervan.
  • Ook is er wat te drinken met wat lekkers! We vertellen graag wat meer over onze kerk en gemeente maar ook gewoon voor een bakkie ben je van harte welkom.

15.00 – ‘s avonds, locatie: Bethelkerk.

  • Vanaf 15.00 uur zijn alle vrijwilligers vanuit de Kerk op Zuilen welkom in de Bethelkerk voor een gezellige middag met elkaar.  
  • Vanaf 17.00 is iedereen van harte welkom om te komen barbecuen. Opgeven gaat zo: Maak voor 26 augustus 8,00 euro per persoon (kinderen 5 euro) over op rekening NL59RABO0130700479, ten name van de Kerk op Zuilen, onder vermelding van ‘BBQ gemeente’. We rekenen dan op je komst! Mocht het bedrag bezwaarlijk zijn neem dan contact op met de diaconie (Janneke Allaart)  

Kom je ook langs op 1 september?

Zondag 2 september 

Op 2 september starten we het nieuwe seizoen met een feestelijke kerkdienst. De dienst begint om 10.00 uur en drinken daarna iets met elkaar. Ook staat er dan lekkere taart klaar. Er is ook een programma voor de kinderen. Wil je een taart bakken voor deze zondag? Mail dan naar scriba@kerkopzuilen.nl

Het adres van de kerk: Amsterdamsestraatweg 441A.

We hopen jullie dit weekend te kunnen begroeten.

Wil je op de hoogte worden gehouden van het nieuws rondom Kerk op Zuilen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks de nieuwsbrief van Kerk op Zuilen.

 

2018-08-09T19:39:55+00:00